slide

HSB-elementen

voor de bouwindustrie

 

slide

Projectkantoor
Imtech

Shell Pernis

 

slide

Kantoor
Gemeente Westland

Naaldwijk 

 

slide

Strandpaviljoen
Sjoerd

Ameland 

 

 

Bouwkeet nodig?Bouwkeet nodig?

 
 
 

K&A bouwt 'goud van hout'

Hout leeft, heeft een warme uitstraling en is duurzaam. Een ideaal materiaal om onder geconditioneerde omstandigheden te verwerken tot kwalitatief hoogwaardige prefab houtskeletbouwelementen voor de bouwindustrie.

Vanuit Groot-Ammers werken we met 40 vakmensen aan, onder meer, de productgroepen: houtskeletbouwelementen, bouwketen, strandpaviljoenen, clubgebouwen, recreatiewoningen en kantoren. We zijn een modern bedrijf met een gezonde arbeidsethos. Een bedrijf waar mensen ruimtes maken voor mensen.

 

Pieter Kroon, eigenaar 

Duurzaam en veilig

K&A bouwt graag aan een duurzame toekomst en past voor de fabricage van gebouwen en onderdelen FCS® gecertificeerd hout toe. Daarnaast zijn wij VCA (VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers) gecertificeerd en zijn wij leerbedrijf voor timmerlieden.

 

 

 

 

Nieuwsbriefarchief

 

Meer over K&A

Uit deze korte infographic maakt u op waar wij als K&A Groep voor staan en voor gaan. In één oogopslag krijgt inzicht in onze historie, onze kerncompententies, onze liefde voor hout en de manier waarop wij u graag ondersteunen bij het realiseren van uw nieuw- of verbouw project.

Download K&A's infographic